더원푸드

Challenges for Growth

성장을 위한 도전

брaуни тейк а кейк

페이지 정보

profile_image
작성자 Syreeta Christy
댓글 0건 조회 116회 작성일 24-04-06 07:20

본문

raspberry-brownies-take-a-cake-1_1.jpgКексчето, в което има нещо традиционно, нещо ново и нещо розовато. Голямата изненбрaуни тейк а кейкда тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, брауни кекс много пухкава и свежа обвивка.

Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо свежо – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, брауни бисквити нещо непознато и нещо розовато. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.